dinsdag 21 februari 2012

Training!

Gisteren verzamelden we op het EMEA supportcentre om alle partners een training te geven in het werken met La Marzocco en over koffie te leren. Elke Barista bij Starbucks krijgt aan het begin van zijn aanstelling een uitgebreide training, waaronder basiskennis over de geschiedenis, groei en het onderscheiden van verschillende koffies. Bij The Bank proberen we een nog bredere basis aan te bieden omdat we graag zoveel mogelijk kennis met onze gasten willen delen! Het was de eerste dag van twee weken training, maar ik heb nu al vertrouwen dat het gaat lukken!


Hierboven zie je de tastingroom van het EMEA Supportcentre. Zojuist hebben we daar een Sundried Ethiopia Harar klaargemaakt in onze pour-over set. Sundried Ethiopia Harar is één van de bijzondere Reserve koffies die we gaan serveren.

Vandaag gaan de trainingen door, maar ik pendel tussen The Bank en de locatie aan de Leidsestraat. Binnenkort krijg ik de sleutel en dan moet de boel worden ingericht!